Doprava nad 1999 Kč zdarma

Všichni registrovaní zákazníci mají dopravu zdarma již při objednávce nad 1999 korun. Zvolíte-li zároveň platbu převodem, neplatíte ani doběrečné.  V ostatních případech je účtována cena za dopravu 135,- Kč (DPD) nebo 130,-Kč (Česká pošta) a doběrečné 49,- Kč. Spolupracujeme s dopravcem DPD a Českou poštou. 

V neposlední řadě můžete objednávku převzít osobně na našich prodejnách:

Shoemaker (Bísek - Boty), Havlíčkovo nám. 94, Písek 397 01,

Shoemaker, Palackého 359/1, Tábor 390 01,

Rieker Store, Nám. 9. května 658/14, Tábor 390 01,

Shoemaker U Černé Věže, U Černé Věže 303/11, České Budějovice 370 01,

Shoemaker Premium, Krajinská 230/31, České Budějovice 370 01.

Zákazníkům (i zaregistrovaným) ze Slovenka jsou zásilky doručovány dopravní společností DPD, kdy je účtováno 330,- Kč za dopravu a doběrečné 49,- Kč. Celková cena je přepočtena na eura aktuálním kurzem ČNB.

Kdy vám zboží dorazí?

Všechny objednávky, které uskutečníte, budou expedovány následující pracovní den, pokud je zvolen způsob platby dobírkou. Pokud zvolíte platbu předem, zásilky jsou expedovány až po připsání platby na našem účtu. Znamená to, že vaše obuv vám bude doručena nejdéle do 3 - 5 pracovních dnů od objednání (pokud je skladem).

Jak se o doručení dozvíte?

Shoemaker doručuje zásilky prostřednictvím přepravní služby Geis Logistic nebo České pošty. Je proto důležité, abyste správně vyplnili všechny své údaje, aby nedošlo k případnému nedorozumění. Bude-li vám v následujících dnech telefonovat neznámé číslo, není to nepříjemný otrava, ale dopravce, který má pro vás připravenou vytouženou zásilku z našeho eshopu.

Co dělat, když vám obuv nesedne?

Nic se neděje. Takové věci se prostě stávají. Společně se zásilkou vám dorazil výměnný formulář, podle kterého budete postupovat. Na našem e-shopu si vytvoříte novou objednávku a do poznámky uvedete „výměna“. Do formuláře na vrácení napíšete číslo nové objednávky, poté nám obuv zašlete zpět v originálním a nepoškozeném balení na fakturační adresu: BIBO Stores s.r.o. Sedláčkova 472/6, Písek 397 01 a my se o vše postaráme. Za pár dní k vám dorazí nová zásilka s vámi vybraným zbožím.