Vždy nejlepší cena

Registrace

Pokud se u nás zaregistrujete, stáváte se rovnou automaticky členem Bonus clubu. Nepotřebujete k tomu žádné další registrace, vyplňování údajů a čekání na kartičku. My vám kromě výše uvedených benefitů nabízíme další speciality.

Bonus Club

Pokud jste se u nás registrovali, automaticky se stáváte i členy Bonus clubu!

A v čem Bonus club spočívá? Máme pro Vás spoustu benefitů.

Každý nově registrovaný automaticky obdrží slevu 3%!

Za každých dalších 1000,- Kč nákupu od nás dostane +1% slevu na Vaše další objednávky. Procenta se sčítají a tak můžete nasčítat až 10% slevu. Daná procentuální sleva je platná rok a maximální hodnota 10%.

Příklad. Pan Novák se v lednu zaregistruje v Bonus Clubu a uskuteční nákup a automaticky obdrží 3% slevu.V únoru nakoupí za 1500,- Kč s 3% slevou – dostane tedy slevu na příští nákup +1% (3%+1%). V květnu nakoupí za 2229,- (již po slevě 4%) – obdrží tedy další 2% sleva k přístímu nákupu (4%+2%). Teď už nakupuje s 6% slevou, a to až do února. Pokud nákup nestihne do února následujícího roku, přichází o -1% slevy (Vypršela platnost slevy z  únorového nákupu. Plostnost slevy je vždy 1 rok.) Obecně lze říci, že slevy se nasčítávají a to 1% za každých celých 1000,- Kč nákupu. Procenta slevy za jednotlivé nákupy mají platnost 1 rok. Pouze první 3% slevy neprodadají, ty od nás máte jako dárek!

Tato Vaše osobní sleva platí i na ZLEVNĚNÉ ZBOŽÍ, což jinde nenajdete! 

Vaše věrnostní karta je platná na e-shopu a na kamenných prodejnách.

Další výhodou je doprava ZDARMA, a to při objednávce nad  1999,- Kč.

Díky tomu, že jste se u nás registrovali, můžete spravovat svůj účet a mít tak přehled o všech vašich objednávkách. Zde také uvidíte velikost slevy, kterou jste pomocí nákupů nasbírali.

Budete si zde také moct uchovávat své oblíbené produkty, kliknete u daného produktu na srdíčko a zboží se Vám uloží do sekce „OBLÍBENÉ“.

Pravidelně Vám budeme zasílat newslettery s informacemi o slevách a o novinkách, které si pro Vás budeme chystat. Kromě toho Vám také občas pošleme SLEVOVÝ KÓD, jen tak, abychom Vám udělali radost.

Jako jedni z mála Vám také nabízíme VÝMĚNU ZDARMA.

Přechod ze starého Bonus Clubu

  • Nasbírané body převedem na nový BC – za kždých 1000 bodů obdržíte slevu 1%
  • Pokud máte nasbíráno více bodů, napište nám a slevu Vás stanovíme individuálně