Mustang

Rádi bychom Vám postupně představili naše značky. Nyní začneme německou značkou MUSTANG. 

Tak jdeme na to.

Mustang patří k tradičním značkám, které mají příběh a historii. Tato značka, dnes velmi populární, začala psát svou historii už v letech 1932 v Německu. Zakladatelkou firmy byla Luise Hermann, která chtěla pomoci manželovi, jelikož jeho podnikání se nezdařilo.

Původní zaměřením této značky byla pouze textilní výroba. Vzhledem k rozvoji trhu každá firma musela zabojovat a stát se výjimečnou! Pro značku Mustang se tak stalo v roce 1948, kdy se vojenské  kalhoty staly základem pro první džíny Mustang. Zájem o tyto džíny byl neuvěřitelný. Značka Mustang tak zaznamenala svůj první velký úspěch. V roce 1958 byla značka Mustang patentovaná a uvedena na trh.

Inspirací pro tuto značku se stal “divoký západ”. Takže není pochyb o tom, proč se symbolem značky stal americký kůň.

V roce 1994 se tato značka rozrostla a začala se věnovat i obuvnickému průmyslu. Kdy udělila licenci výrobci obuvi 2Go Shoe Company.  Kolekce obuvi značky Mustang vás zaujme kombinací barev a materiálů a dále komfortem každodenního nošení. Mustang se vyznačuje především širokou kolekcí tenisek, se kterými budete vždy dokonale sladěni. Samozřejmě u této značky si zákazník snadno vybere i jiný typ obuvi. Do kolekce Mustang patří široká škála kozaček, kotníčkových bot, i tzv. farmářek, dále polobotky, balerínky, sandálky, žabky, atd. Zkrátka u této značky naleznete jakýkoli model, díky kterým je tato značka úspěšná v mnoha zemích.

Máte zkušenost se značkou Mustang?