Vrácení a reklamace

Jak reklamovat?

Potřebujete zboží reklamovat? Zde si vytiskněte jednoduchý reklamační formulář, přiložte kopii daňového dokladu (faktury) a spolu se zbožím jej odešlete na adresu:

BIBO Stores s.r.o., Sedláčkova 472/6, Písek 397 01

Reklamované zboží nám pošlete v nepoškozeném obalu a řádně zabalené, aby nedošlo k poškození při přepravě. Balíček nám pošlete doporučeně. Abychom měli jistotu, že se balíček dostane do našich rukou.

Záruční lhůta je zákonem stanovena na 24 měsíců, u našeho zboží slouží daňový doklad (faktura) zároveň jako záruční list. Reklamace se nevztahují na závady způsobené nesprávným použitím a opotřebením neodpovídajícím způsobem. Zákazník je povinen uplatnit reklamaci neprodleně po vzniku vady.

Reklamaci budeme posuzovat v souladu s pokyny stanovenými výrobcem. Maximální doba vyřízení reklamace je zákonem stanovena na 30 dní. Samozřejmě se budeme snažit vyřízení reklamace co nejvíce urychlit.

Stáhněte si reklamační formulář ZDE

 

Výměna nebo vrácení zboží do 14 dnů

Zásilku je nutné podat k přepravě do 14 dnů od převzetí zboží.

Jestli zboží chcete vyměnit nebo vrátit, není problém! Určitě nechceme, abyste měli doma něco, co vám nesedí. Máte možnost výměny nebo vrácení bez udání důvodů ve lhůtě 14 dnů ode dne, kdy byla vaše zásilka převzata. Shoemaker si vyhrazuje právo na odmítnutí výměny i vrácení, které jeví známky opotřebení nebo používání (zejména ve venkovním prostředí) a také na zboží zaslané bez původní krabice (obalu) či v poškozeném obalu. V případě, že jste k zásilce obdrželi dárek, prosíme o jeho vrácení dle ustanovení § 2072 - § 2075 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. Pokud navrácení daru není možné, máte povinnost zaplatit jeho obvyklou cenu.

Zboží nám zašlete na adresu: BIBO Stores s.r.o., Sedláčkova 472/6, Písek 397 01 společně s vyplněným formulářem a kopií faktury a my se o vše postaráme.

 

Doprava nad 1999 Kč zdarma
Doprava nad
1999 Kč zdarma

Při nákupu nad 1999 Kč
je doprava zdarma pro
všechny volby dopravy.

Doručení do 2 dnů
Doručení do
2 dnů

Díky tomu, že máme veškeré
zboží skladem, jsme schopni
ho expedovat obratem.

Snadná  výměna
Snadná
výměna

Zboží můžete bez udání důvodu vrátit a my vám vrátíme peníze.

98% zákazníků doporučuje nákup
98% zákazníků
doporučuje nákup

Těší nás, že se k nám často vracíte, máme 98% spokojených zákazníků.

Tel: +420 736 470 568 Po - Pá
Tel: +420 736 470 568
Po - Pá

Jsme vám k dispozici
v pracovní dny
mezi 7:30 - 16:00 hod.
(v pátek do 15:00 hod.)